Ontdek Maastricht!

Veilig rondje door de stad

De binnenstad van Maastricht is sinds kort voorzien van looproutes. In sommige winkelgebieden word je met behulp van deze looproutes, borden en hospitality guides veilig door de stad geleid. Het is eventjes wennen, maar op deze manier kunnen we weer een beetje van Maastricht gaan genieten. Lees verder en ga goed voorbereid op pad. 

Bekijk de looproute hier

Maastricht Visitor Center

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus waaronder het verzoek van de overheid om zoveel mogelijk binnen te blijven en alleen voor het hoognodige naar buiten te gaan hebben wij onze dienstverlening aangepast.  
Tot en met vrijdag 29 mei 2020 is ons Visitor Center gesloten voor bezoekers om zo verdere verspreiding van het coronavirus te beperken.

Voor vragen en het plaatsen van een bestelling VVV Cadeaukaarten of een andere artikelen uit onze shop  helpen wij je graag. Dagelijks zijn wij tussen 13:00 en 17:00 uur bereikbaar via:

Email: info@visitmaastricht.com
Telefoon: + 31 (0)43-3252121
Whatsapp: 06 - 10 62 71 95

We hopen je snel weer te ontvangen in het Maastricht Visitor Center, HAW PIN!

MAASTRICHT: STAD VAN DE GOEDE SMAAK

Maastricht heeft een rijke historie, met op iedere hoek een ander karakter. Shoppen doe je in hippe winkels, warenhuizen en boetiekjes. Op culinair gebied is Maastricht ook zeker om op te eten. Caféetjes, terrassen op de mooiste pleinen, restaurants van haute cuisine tot Maastrichtse kost. Droom weg in het charmante Maastricht...

De natuur in

Maastricht staat bekend om haar natuurrijke regio, de achtertuin van Maastricht. Maar welk deel mag je nou echt niet missen? Bekijk hier de mooiste, leukste en meest fascinerende plekjes in Zuid-Limburg en de Euregio!

Ontdek de regio