Hallo Maastricht!

Maastricht verwelkomt je het liefst met open armen. Maar door de genomen maatregelen is dat op dit moment helaas niet mogelijk. Een dagje shoppen, eventjes eten in je favoriete restaurant, het zit er helaas voorlopig niet in. Dankzij de creativiteit van de ondernemers kun je online ook een dagje shoppen in Maastricht. Want de Maastrichtse winkels liggen vol met de mooiste en lekkerste producten. Steun niet alleen de lokale ondernemer, maar geniet ook van een dagje online shoppen in Maastricht.

We inspireren je daarnaast graag met allerlei manieren om Maastricht op een andere manier te ontdekken. Misschien ontdek je wel een kant van Maastricht die je nog nooit eerder zag. Een mooie wandeling rondom de stad, waar je alle ruimte voor jezelf en een ander hebt. Neem de tijd en geniet van Maastricht zoals je nog nooit eerder deed.

Tapijnkazerne Kids Maastricht

Tapijnkazerne Kids Maastricht

© Maastricht Marketing

Op eigen houtje

Je kunt op dit moment niet van de stad genieten zoals je zou willen. Of zoals je misschien gewend bent. Onze stadsgids Egbert inspireert je met een manier om toch een beetje van Maastricht te genieten. Zo maak je dat dagelijkse 'luchtje scheppen' net iets leuker. Niet alleen voor de kids...

Ontdek het
Maastricht Zuid Limburg Kasteel

Maastricht Zuid Limburg Kasteel

© Maastricht Marketing

De natuur in

Maastricht staat bekend om haar natuurrijke regio, de achtertuin van Maastricht. Maar welk deel mag je nou echt niet missen? Bekijk hier de mooiste, leukste en meest fascinerende plekjes in Zuid-Limburg en de Euregio!

Ontdek de regio