Veilig rondje stad

Je hebt Maastricht vast enorm gemist. Wees niet getreurd: Maastricht heeft jou ook gemist. Toch is het van belang dat het niet te druk wordt in de stad, hoe verleidelijk het ook is om je vertrouwde winkels te bezoeken. Let bij een bezoek aan de stad goed op of het druk is, ontdek de handige looproutes en contacteer de winkel die je wil bezoeken. Wellicht zijn er ook online mogelijkheden, of kun je een bezoekje zonder andere bezoekers plannen. Dat is veiliger en zorgt er voor dat we Maastricht voorlopig niet meer hoeven te missen. 

De engel wijst de weg

Je hoeft het niet alleen te doen, een team van professionals helpt je op weg! De 'Ingel vaan Mestreech' wijst je de weg en er zijn vriendelijke hospitality guides die je onderweg ook graag de goede richting uit sturen. Van tevoren kun je de plattegrond bekijken, zodat je goed voorbereid op pad gaat. We gunnen elkaar de tijd en geven elkaar ruimte. Met 1,5 meter als handige leidraad. Vermijd drukke plekken en blijf rechts... We verzekeren je: het is eventjes wennen, maar je kunt weer van Maastricht gaan genieten! 

Maastricht Bereikbaar

Wil je álle informatie omtrent de looproutes en andere zaken met betrekking tot de genomen maatregelen die invloed hebben op je bezoek aan de stad? We verwijzen je graag door naar deze uitgebreide pagina van Maastricht Bereikbaar. 

Lees er alles over