Ga naar inhoud

10x de leukste lokale boetiekjes in Wyck

De mooiste shopadresjes in de Maastrichtse wijk Wyck

Wyck werd lange tijd beschreven als dé upcoming wijk van Maastricht. Dat is echt al lang verleden tijd. Wyck is the place to be! Cafés met artistieke locals, trendy modeboetieks en grote namen uit de creatieve maakindustrie. Waar moet je wezen? Sowieso zijn straten als de Stationsstraat, Wycker Brugstraat, Rechtstraat en Hoogbrugstraat handig om te onthouden terwijl je de wijk ontdekt. Ga je mee shoppen in Wyck?

by-bar

Voor tijdloze items, shop je in dit fijne boetiekje in Wyck. Van sieraden tot kleding en accessoires, kun je bij by-bar je hart ophalen. Wat zo handig is aan de veelzijdige collectie van by-bar, is dat alle items op elkaar afgestemd zijn. Je kunt dus voor een enkel cadeautje (voor jezelf) kiezen, of voor een complete look! 

by-bar
Wycker Brugstraat 10

By-bar Maastricht By-bar Maastricht

Noir & Soldes Boutique

Als je een van de zaken van Noir binnenwandelt, merk je al gauw dat eigenaressen Liesbeth & Renee twee modieuze dames zijn. Ze geloven in trendy ready-to-wear mode van Scandinavische, Franse en Nederlandse labels. Een tikje rebels, maar vooral lekker draagbaar! Bezoek de Soldes Boutique voor exclusief voordeel, het hele jaar door!

Noir
Wyckerbrugstraat 38A

Soldes Boutique
Wyckerbrugstraat 46

Noir Maastricht Wyck Noir Maastricht Wyck

Tizia Jewels and Art

De producten van dit boetiekje onderscheiden zich door hun opvallende kleur en design. Eigenaresse Jeannine heeft een neusje voor tijdloze sieraden die blinken in hun schoonheid en eenvoud. Van designerhorloges tot handtassen, de items die je hier shopt geven je garderobe een stijlvolle upgrade waar je U tegen zegt.

Tizia Jewels and Art
Rechtstraat 41

Tizia Jewels and Art Tizia Jewels and Art

WEN Boetiek

WEN Boetiek dankt haar naam aan eigenaresse Wen, die niets liever doet dan persoonlijk advies geven aan haar klanten. Scandinavische merken die een lifetime meegaan, gecombineerd met trendy key pieces. Samen met leuke accessoires en zelfs een klein assortiment van een Maastrichts make-upmerk, is WEN een bezoekje waard. 

WEN Boetiek
Rechtstraat 48

WEN Boetiek WEN Boetiek

BY DUUT

De kleding die Yvonne in haar boetiek verkoopt heeft ze met zorg voor je uitgezocht. Merken, het liefst zo duurzaam mogelijk, die jouw kledingkast zeer zeker naar een hoger niveau zullen tillen. Laat je verrassen in dit stijlvolle boetiekje in Wyck, waarbij je sowieso kunt rekenen op een flinke portie kledingadvies van de kenner!

BY DUUT
Rechtstraat 66

By Duut Maastricht

Nina's Boutique

Wil je mode van hoge kwaliteit scoren? Dan zit je bij Nina's Boutique zeker goed. Elegante damesmode met een eigenwijze knipoog. Je vindt hier vooral Scandinavische merken en Franse mode-items, maar het leukste vinden we de merken van Nederlandse bodem. 

Nina's Boutique
Rechtstraat 58

Nina's Boutique Maastricht Nina's Boutique Maastricht

Moustache Conceptstore

Het leuke aan deze conceptstore is dat je hier allerlei moois voor in je garderobe én voor in je huis vindt. Hoogwaardige Scandinavische merken, kleding voor hem en haar... Of je nu een bijzonder cadeau zoekt of zelf lekker wil shoppen, hier zit je goed!

Moustache Conceptstore
Wyckerbrugstraat 52

Moustache Conceptstore Moustache Conceptstore

De Joffers

Deze fijne modezaak in het hart van de Rechtstraat staat bekend om haar eerlijke advies. Een trendy collectie met focus op grotere kledingmaten. Een maatje meer betekent bij De Joffers maar één ding: nog meer mode om van te houden!

De Joffers
Rechtstraat 74

Joffers Maastricht De Joffers Maastricht

Hot Kitchen Men's Boutique

Kleren maken de man... Daarom natuurlijk ook een herenzaak uit Wyck in de spotlight. Shop je bij deze bijzondere boetiek in Wyck? Dan ben je ervan verzekerd dat je met een charismatische en sophisticated look de deur uitgaat. Mooie stoffen, trendy merken én geloofwaardig advies van de heren in de winkel. Man, oh man: da's nog eens leuk shoppen!

Hot Kitchen Men's Boutique
Rechtstraat 65a

Hot Kitchen Mens Boutique Maastricht Hot Kitchen Mens Boutique Maastricht

Riviera Retro

We sluiten dit rijtje af met niemand minder dan Riviera Retro! Nieuwsgierige mode met een nostalgische knipoog. Vintage-ish mode-items die jouw meest vrouwelijke kant kracht bijzetten. Extra leuk: bij Riviera Retro kun je ook terecht voor professioneel kleuradvies of voor een complete make-over van je garderobe. Dat is nog eens bijzonder.

Riviera Retro
Rechtstraat 43

Wyck Maastricht Shoppen Local Riviera Retro Maastricht

Meer lezen over shoppen? - Deze blogs vind je vast leuk!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *