Ga naar inhoud

Vintage shoppen in Maastricht

Het is actueler dan ooit: vintage shoppen. Naast het feit dat je met ‘fashion recycling’ het milieu een handje helpt, zijn vintage schatten vaak veel unieker dan de massa fashion die je bij de grote ketens vindt. Wist je dat Maastricht dé stad is om op vintage jacht te gaan? Je vindt op zaterdag de leuke brocante markt op de Markt en er worden af toe toffe vintage markten in de stad georganiseerd. Wellicht ben je nieuw in de wereld van vintage shoppen... Daarom hebben wij een aantal leuke vintage winkels in Maastricht op een rij gezet.

We-ar Vintage & Design

We-ar Vintage & Design is een vintage winkel met twee locaties in Maastricht, waar je van alles kunt vinden. Zo heeft de vintage store kleding, accessoires en schoenen met een aanbod voor zowel vrouwen als voor mannen. We-ar Vintage & Design heeft een uitgebreide selectie om uit te kiezen. Zo vind je er voor in de zomer een luchtige boho jurk met daaronder traditionele cowboyboots, en voor de koudere maanden truien, blazers en jassen. Neus heerlijk rond door de rekken die gevuld zijn met toffe vintage kleding, en ga op zoek naar die verborgen parels.

We-ar Vintage & Design
Achter het Vleeshuis 33 | Binnenstad
Rechtstraat 52 | Wyck

Vintage Island

Ben je specifiek op zoek naar cowboylaarzen en western laarzen? Dan moet je bij Vintage Island zijn. Zij zijn erin gespecialiseerd. Wanneer je in de winkel staat, zul je versteld staan van de uitgebreide en indrukwekkende collectie. Daarnaast heeft Vintage Island ook een hoogwaardig kledingassortiment, om die mooie tradtitionele cowboy boots mee te combineren uiteraard! Neem de tijd om rustig rond te snuffelen, en laat je verrassen door de schatten die je tegenkomt.

Vintage Island
Platielstraat 1A | Binnenstad

Dotnsquare Vintage

Reduce, Reuse, Recycle: hét motto van Dotnsquare Vintage. Deze vintage shop vindt dat iedereen kleding moet kunnen dragen waarin je jezelf kan zijn én voelen. Dotnsquare Vintage heeft een voorliefde voor de goede smaak van vorige generaties en dat is ook terug te zien in hun unieke collectie. Heb jij een aantal iconische looks in gedachten die je vroeger op tv hebt gezien? Recreëer die vintage look. In deze winkel vind je vast die unieke items waar je altijd al naar op zoek was.

Dotnsquare Vintage
Heggenstraat 5 | Binnenstad

Giensch

Ben je op zoek naar vintage kleding met een unieke twist? Ga dan naar Giensch. Dit is een eersteklas vintage shop waar je volledige vintage looks kunt creëren, van top tot teen. Van hoed tot schoenen. Met kledingstukken uit onder andere de jaren 50, 60 en 70 maak je bijna een reis door de tijd. Speel met diverse prints en materialen en ga voor de meest uitgesproken outfits. Leef je uit en laat jouw stijl en smaak zien met de bijzondere kledingstukken van Giensch.

Giensch
Achter het Vleeshuis 19 | Binnenstad

Secondhand4all

Secondhand4all is een tweedehands kledingzaak met de meest extravagante vintage merkkleding. De winkel wordt gerund door échte modeliefhebbers. Het assortiment wordt aangepast op de seizoenen. Zo kun je het hele jaar door de beste vintage finds verzamelen, die je direct kunt dragen. Het assortiment bevat onder andere merkkleding, sieraden en accessoires, maar ook kunstwerken en woondecoraties. Met twee locaties in het centrum van de stad heb je nóg meer kans op goede vondsten.

Secondhand4all
Bredestraat 16 en Bredestraat 33 | Binnenstad

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *