Midweekend Highlights

Zo kan je Midweekend eruitzien!

Je doordeweekse verblijf is geboekt. Dus je kunt op zoek naar de beste hotspots, lekkerste adresjes en leukste activiteiten.  We helpen je alvast op weg met een aantal tips die enkel toegankelijk zijn op vertoon van je Midweekend Pas.

Chocolade droom bij DARQ

DARQ: een hotspot in het pittoreske Stokstraatkwartier waar elke chocoladeliefhebber blij van wordt. Vol passie wordt hier verteld over de herkomst en het belang van duurzame chocolade. Graag reserveren bij DARQ.
Chocoladeproeverij € 7,50 p.p.

Achter de schermen bij philharmonie zuidnederland

Een 'kijkje in de keuken' bij dit geroemde symfonieorkest, voor de echte muziek- en cultuurliefhebber! Na de rondleiding staat er een heerlijk kopje koffie en echte Limburgse vlaai voor je klaar. Reserveren via 088 - 166 07 25. 
Gratis rondleiding incl. koffie en Limburgse vlaai

LUNCH

Coffee with a view - Grand Café Maastricht Soiron

Kijk je ogen uit op het prachtige Vrijthof onder het genot van de lekkerste koffie of thee van Blanche Deal met echte Limburgse vlaai.
25% korting op koffie + patisserie / 15% korting op lunch

Gezond genieten bij SAP Bagel & Juice Bar

Na het weekend even bijkomen bij SAP. Met als specialiteit New York bagels, verse sappen en smoothies, staat SAP Bagel & Juice bar voor gezond en vooral lekker genieten.
Gratis brownie of bananenbrood bij een bagel+juice combo

MIDDAG

Ontdek authentiek Maastricht

Samen met een local guide maak je een gratis tour door de stad en ontdek je de mooiste pleintjes, gebouwen en monumenten van Maastricht. Ga op pad en ontdek!
Gratis rondleiding op maandag t/m donderdag om 13.30 uur

'Find the fake’-workshop bij Secondhand4All

Zie jij het verschil tussen een replica en een origineel merk? Leer de kneepjes van het vak onder het genot van koffie/thee of een goed glas wijn tijdens deze workshop. Vergeet niet je ogen uit te kijken naar alle
bijzondere occasion merkkleding, accessoires en kunst.
Gratis workshop met koffie of een glas wijn

VISAVIE make-up workshop

Leer je dagmake-up om te toveren naar een prachtige avondmake-up met de ultimate ‘Smokey Eyes’-experience! Onder het genot van bubbels en bites krijg je make-up en stijladvies door dames met passie en liefde voor het vak.
Workshop € 40,- p.p.

AVOND

Proef en ontdek - Speciaalbier proeverij Brouwerij Klinker

Brouwerij Klinker maakt je tijdens het proeven bewust van de fantastische samenwerking van je zintuigen. Geniet van een viertal biertjes en een hapje, tijdens deze leerzame workshop door de brouwer zelf! Graag reserveren via Brouwerij Klinker. 
Bierproeverij € 10,- p.p.

Kaas- en wijnproeverij bij Café Nouveau

De eerste kaasbar van de Benelux, perfect voor echte levensgenieters. Hier kun je genieten van de keuze uit 35 verschillende kazen met bijpassende wijnen en speciaalbieren!
Kaas- en wijnproeverij € 12,50 p.p.

DINER

Een creatief 4-gangenmenu bij Mes Amis

In het historisch Jekerkwartier ligt Wijnrestaurant Mes Amis. Dit restaurant is gespecialiseerd in regionale producten en wijnen. Laat je verrassen door deze streekcombinaties in dit 4-gangen menu. Graag reserveren op de website van Mes Amis.
Menu € 39,50 p.p. (excl. drank)

‘Je ne sais quoi’ - Bouchon d’en Face

Krijg een inspirerend boek over Frankrijk cadeau, bij bestelling van een menu in dit gezellige restaurant. Het boek, geschreven door de vader van de eigenaar van Bouchon d’en Face, beschrijft de mooiste plekjes en het lekkerste eten in Frankrijk. Graag reserveren via Bouchon d'en Face
Prachtig boek cadeau bij een menu