Midweekend Highlights

Zo kan je Midweekend eruitzien!

Je doordeweekse verblijf is geboekt. Dus je kunt op zoek naar de beste hotspots, lekkerste adresjes en leukste activiteiten. We helpen je alvast op weg met een aantal tips die enkel toegankelijk zijn op vertoon van je Midweekend Pas.

OCHTEND

Een literaire hemel: rondleiding Boekhandel Dominicanen
Op maandag om 11:00 uur kun je luisteren naar het verhaal en de geschiedenis van de prachtige Dominicanenkerk. Geniet van een heerlijke kop cappuccino en laat je betoveren door deze hemelse ambiance, die een thuis is voor duizenden boeken.

Gratis rondleiding op maandagochtend

Koffie en vlaai aan het Vrijthof bij Grand Café Maastricht Soiron
Van zondag tot en met donderdag kun je je bezoek aan het Vrijthof het beste combineren met een kopje koffie en echte Limburgse vlaai. Bij Grand Café Maastricht Soiron krijg je 25% korting op koffie en patisserie en 15% korting op lunch, om dat échte Limburgse gevoel even te ervaren. Perfect na of voor een expositie in het Museum aan het Vrijthof, dat in hetzelfde pand gevestigd is.

Tot 25% korting op 100% Limburgs momentje

LUNCH

Liefde gaat door de maag bij Eethuis Farèn
Farèn wil een bijdrage leveren aan je gezondheid én je geluksgevoel. Bij je bestelling in dit leuke zaakje aan de Groene Loper, krijg je dan ook gratis de soep van de dag of een kop koffie of thee met huisgemaakte dadelbonbon.

Een lekkere traktatie bij je bestelling

Signature-Lunch bij Coffeelovers
Bij Coffeelovers treffen jong en oud elkaar voor ontbijt, lunch of een lekkere kop koffie of thee. Voor € 15,- p.p. ontvang je bij de vestiging op Plein 1992 de signature lunch en voor € 6,- een huisgemaakte cheesecake naar keuze met koffie of thee.

Aardige prijsjes in hét koffiehuis van Maastricht

Lunch aan de Maas bij Cinq Restobar
Vergeet in het mooie Wyck vooral niet langs Cinq te gaan: de hotspot aan de oever van de Maas. Hier kun je 7 dagen per week terecht voor lunch, borrel, diner en/ of een kopje koffie. Speciaal voor de midweekenders serveren zij een heerlijk seizoensgebonden vegetarisch gerecht met koffie of thee en wat lekkers.

Lunch, € 15,- p.p.

MIDDAG

‘Me Time Moment’ bij Cée, partner van Servaas The Beauty Concept
Op maandag en donderdag krijg je € 20,- korting op een heerlijke ontspanningsmassage bij Cée. Na ontvangst met een lekker kopje Maastrichtse kruidenthee kun je in het prachtige monumentale pand genieten van verschillende massages van rug, nek, schouders en hoofd.

‘Me Time Moment’, € 45,- op maandag en donderdag

Proeven bij dé Smaakmaker van Maastricht
Iedere dinsdag om 16:00 uur vindt er een proeverij plaats bij Adriaan de Smaakmaker: een begrip in Maastricht! Proef van huisgemaakte mosterd en chutneys, begeleid door ambachtelijk brood, paté en kaas. Vergeet vooral niet om gebruik te maken van de 10% korting op huisgemaakte producten! Graag uiterlijk 1 dag van te voren reserveren.

Bijzondere proeverij, € 4,75 p.p. 

Een Holy High Tea bij Talentino Mestreech
Voor maar € 14,- p.p. geniet je op maandag t/m donderdag tussen 10:00 en 17:00 uur van een ware culinaire prikkeling voor al je zintuigen! Deze high tea bestaat uit zeer verrassende producten, uit bijvoorbeeld eigen bakkerij en enkel van lokale leveranciers. Vanaf 2 personen te reserveren.

Holy High Tea, € 14,- p.p.

DINER

“Au bord de la Meuse” - De Mangerie
Een paradijs voor de Bourgondiër, “au bord de la Meuse". Volop genieten van de heerlijkste gerechten met prachtig uitzicht over de Maas voor maar € 47,50 p.p. Een 4-gangen lunch of diner inclusief water, koffie of thee na.

4-gangen diner, € 47,50

Presentje bij dinermenu bij Bistrot de Liège - Château St. Gerlach
Kom je met je midweekendpas genieten van een ‘Menu Complet’ voor€ 65,- p.p., dan ga je ook nog eens naar huis met een leuk presentje van het prachtige landgoed. Eet een verrukkelijk 3-gangen menu (met bijpassende Limburgse wijnen) in de toenmalige, authentieke keuken, eetkamer en salon van Baron de Selys de Fanson. Reserveer een plekje in dit prachtig, intieme en serene kasteel via onze website.

Menu Complet met cadeau, € 65,-

 

AVOND

Speciaal bier proeverij bij Brouwerij Klinker
Een proeverij van 4 bieren, gebrouwen bij Brouwerij Klinker, in het historische stadscentrum. Beleef de fantastische samenwerking van je zintuigen tijdens deze speciale proeverij. Kies uit een portie kaas of worst en een leuk presentje bij vertrek (min. 2 personen).

Speciaal bier proeverij, € 11,-

High Cocktail @ Beez
Maandag t/m woensdag kun je bij Beez terecht voor een bijzondere ervaring. Voor € 18,50 p.p. krijg je twee cocktails naar keuze, drie gangen smakelijke ‘Beez bitez’ en leer je zelf een cocktail maken. Graag telefonisch reserveren o.v.v. Maastricht Midweekend!

‘High Cocktail’, € 22,50 p.p.