Ga naar inhoud

"Wat mij betreft kunnen zelfs Parijs en London hier niet aan tippen!"

John Campbell (57), Skerries in Dublin

Gisteravond zijn wij bij het concert van André Rieu op het Vrijthof geweest. En vanavond mogen we weer! De muziek van André Rieu is echt onderdeel van onze familietraditie. Ik volg alles via live-stream en mijn kinderen en kleinkinderen zijn ermee opgegroeid. Toen gisteren bleek dat we ook nog kaartjes voor een tweede show konden bemachtigen kon ik mijn geluk niet op.

De show was adembenemend en ik kijk uit naar vanavond. Nu weten we namelijk precies wat er allemaal gaat gebeuren en kunnen we overal foto’s van maken

Toen we naar Maastricht kwamen wisten we vrij weinig over de stad, alleen dat het Rieu’s hometown is. Inmiddels zijn we stiekem een beetje verliefd geworden op de stad. De geur van de restaurants, de gezelligheid die werkelijk overal heerst, de heerlijke outdoor culture en overal enthousiaste mensen. Ik snap wel dat mensen hier graag komen. Na dit weekend hoef ik André Rieu nergens anders meer live te zien dan in Dublin – want dat is om de hoek – of Maastricht. Wat mij betreft kunnen zelfs Parijs en London hier niet aan tippen!

Volgend jaar blijven we zeker langer, zodat we de stad en haar omgeving beter kunnen leren kennen. We komen dan overigens niet alleen maar nemen heel veel vrienden van thuis mee, dat is nu al afgesproken. We hebben zelfs af afspraken gemaakt met het hotel waar we nu overnachten. Dit hotel biedt ook een terrasarrangement aan, ideaal dus!

Het portret van John Campbell is onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *