Kandidaat Eurovisie Songfestival 2020

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat we de Eurovision Song Contest 2020 graag naar Maastricht en regio willen halen. Maastricht heeft alle troeven in handen om die strijd te winnen: de locatie, de hotels, de omgeving, de mensen, de allure. Europeser dan hier vind je het niet. Je bent het er toch zeker mee eens dat wij dat prachtige event naar hier moeten halen?

Come Closer

Maastricht; een internationaal georiënteerde stad, op het kruispunt van Europa. Een stad die alles heeft en toch overzichtelijk is, vol karakter en sfeer. De hoofdstad van een regio die je gastvrij omarmt, waar je mag komen zoals je bent. Een plek die voelt als een plein: het hart van Europa.

Namens Nederland nodigen Maastricht en Limburg alle Europese vrienden uit om dichterbij te komen. Dichter bij de artiesten. Dichter bij de muziek. Dichter bij elkaar. Want wie dichtbij genoeg komt, ervaart iets bijzonders. Je gaat de details zien die het verschil maken. Je kunt aanraken en voelen. Je hoort wat anders verloren gaat. Je kunt jezelf overtuigen door te proeven en ruiken. Welkom in Maastricht en Limburg, waar we gaan genieten van een intiem en intens Eurovisie Songfestival. Dichterbij dan ooit.

Eurovision Maastricht t-shirt

Wil jij een uniek Eurovision Maastricht shirt? Dit is nu in een exclusieve oplage verkrijgbaar bij het Maastricht Visitor Center. Kijk hier voor alle openingstijden en contactgegevens.

Post je mooiste foto, vlog, etc online met
#maastricht2020
#eurovisionmaastricht
#visitmaastricht

Wil jij ook dat het Eurovisie Songfestival naar Maastricht komt?

Deel dan onze teaser online met #maastricht2020 #eurovisionmaastricht #visitmaastricht

André Rieu heet je welkom

 

Maastrichtenaar André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest zijn er helemaal klaar voor om dit evenement te verwelkomen in Maastricht. 

Meer weten over het MECC?
 

Klik hier

UNTIL YOU DROP

Shop

AGENDA

De uitgebreide 

RESTAURANTS

De lekkerste 

IN MAASTRICHT?

Hoe kom ik