Winter in Maastricht

Winter in Maastricht - Daar waar altijd een lichtje blijft branden

Stiekem verheugen we ons allemaal op de winter in Maastricht. Elkaar opzoeken daar waar het licht brandt of zelf een moment van bezinning creëren, zoals de locals dat bijvoorbeeld graag doen in de Onze Lieve Vrouwebasiliek. Dit jaar vindt de kerstmarkt plaats in heel Maastricht, op verschillende mooie plekken. 

Het Vrijthof gaat er dit jaar anders uitzien. Hoe precies, dat vertellen we je graag snel op deze pagina. We ontmoeten elkaar op allerlei fonkelende plekken in de stad. Een glaasje glühwein, proosten op het fijne leven. Je kerstinkopen en bijzondere cadeau vind je natuurlijk bij de lokale ondernemers. Eindelijk, weer winter in Maastricht!

Deze winter vier je samen

Met elkaar brengen we de stad in beweging. Samen zorgen we ervoor dat de stad weer bruist, met ruimte voor elkaar. Samen maken we het magisch en vieren we deze winter als nooit tevoren. Maastricht ontvangt je met open armen, want Maastricht biedt je alle ruimte. Neem jij dan de tijd om de stad op je gemak te ontdekken? Proost samen met geliefden op de winter in Maastricht!

Een magische overnachting

Je bezoek aan Maastricht combineren met een overnachting. Dat is nog eens een goed idee! Met een paar nachtjes in een hotel of B&B zorg jij er voor dat je álles uit je bezoek haalt. Alle hotels, B&B's en resorts maken zich klaar om deze winter extra te shinen voor hun gasten. Laat je inspireren door het ruime aanbod accommodaties. 

Blijf je slapen?
Magisch Maastricht 2018 2019 overnachten dromen slapen Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

Magisch Maastricht Vrijthof

Het Vrijthof fonkelde altijd prachtig tijdens de wintermaanden. Ook dit jaar is er vanalles te doen. Hoe precies, dat vertellen we graag snel op deze pagina.

Magisch Maastricht 2018 2019 kids in de sneeuw schaatsbaan vrijthof spelen Magisch Maastricht 2018 2019 schaatsbaan kids vrijthof jongen
 • JE ER?

  Hoe kom 

 • MAASTRICHT

  Uitagenda

  Maastricht Beluga Cocktail Wyck Disco
 • KERSTMARKT

  Op naar de

 • LOCALS

  Support your

  Maastricht Haw Pin LAKLAK Moriaan Bezoek Maastricht