Ga naar inhoud

Bavet

Markt - Bavet Maastricht, Maastricht

Bavet is een Belgisch spaghetti restaurant waar een verwelkomende vibe en een rock 'n roll attitude centraal staan. Je stelt er je eigen spaghetti combinatie samen en geniet er ondertussen van de joviale sfeer en een heerlijk biertje of home made ice tea.

Bavet is een fast casual dining concept waar zowel de gasten als de Baveteers plezier beleven bij de beleving.  In een gezellige, opgewekte sfeer kan je genieten van een échte Belgische Bavet spaghetti. Wat je hierbij kan verwachten?, Een heerlijk bord pasta met de saus of sauzen waar jij op dat moment zin in hebt in combinatie van lekkere toppings en smeuige kaas! Je maakt deze combo zo gek als je zelf wenst! Daarnaast bieden we ook originele, overheerlijke voorgerechten en verrukkelijke desserten aan. Dit alles bij een fris biertje of een verse home made ice tea, zijn de ideale samenstelling voor een avondje uit met vrienden of familie, maar ook voor een hapje in eigen gezelschap! 

Kortom, bij Bavet is iedereen welkom die wil genieten van de leuke sfeer en wil bijdragen aan de positieve rock 'n roll vibe!

Prijzen

  • Neem gerust een kijkje op volgende link om ons menu en bijhorende prijzen te bekijken:
    https://pickup.deliverect.com/bavet_maastricht/en/order/

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *