Sorry, dit evenement is afgelopen

Marres | Onzichtbare collectie

Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur, Maastricht

Ontdek de Onzichtbare Collectie, een verzameling audio-opnames waarin vertellers hun favoriete visuele kunstwerk beschrijven.

Wat als je kunst niet zou kunnen bekijken? Kun je een schilderij op een andere manier beleven? Transformeer jouw eigen woonkamer tot een museum waar je met je ogen dicht de mooiste kunstwerken beleeft met de Onzichtbare Collectie!

De Onzichtbare Collectie is een verzameling audio-opnames waarin vertellers hun favoriete visuele kunstwerk beschrijven.

Marres heeft ook voor middelbare scholen een online les gecreëerd in de vorm van een educatievlog. Hier laten Lieke en Marthe zien hoe docenten en scholieren thuis aan de slag kunnen met cultuureducatie. Ook meedoen? Dat gaat in drie stappen: luister naar een kunstverhaal van De Onzichtbare Collectie, verbeeld het verhaal en spreek tenslotte zelf je eigen kunstverhaal in.

Wanneer

  • dagelijks

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *