Dag van de Vlaai

Kom je vlaai proeven?

Op vrijdag 25 oktober kun je weer in het Maastricht Visitor Center terecht voor de allerlekkerste vlaai. Want om 10:00 uur presenteren dé vlaaibakkers van Maastricht hun lekkerste puntjes vlaai. Zes verschillende smaken én weer een bijzondere XL-vlaai van Talentino. Dit jaar wordt de ‘Morellenkers’ gebruikt voor deze extra grote vlaai. De kers was niet lang geleden bijna uit beeld verdwenen, maar is inmiddels als Limburgs Streekproduct benoemd. Traditie en innovatie worden dit jaar weer in een zoete vlaai gegoten... 

De Dag van de Vlaai is in samenwerking met dé vlaaibakkers van Maastricht tot stand gekomen. Bakkerij Mathieu Hermans, Bakkerij Souren, Patisserie Royale, SoDelicious, Patisserie Peter Lemmens en de Bisschopsmolen! 

Wandel de vlaairoute

Dit jaar wordt er tijdens de Dag van de Vlaai op 25 oktober een vlaairoute georganiseerd. Een gids neemt je mee op pad om langs dé vlaaibakkers van Maastricht te wandelen en tegelijkertijd de stad te laten ontdekken. Extra zoet: alle bakkers trakteren je tijdens deze wandeling op een klein hapje, typisch Maastrichts! 

Bekijk de vlaairoute!

JE ER?

Hoe kom

YOU DROP!

Shop until

UITAGENDA

De complete

RESTAURANTS

De beste