Magisch Maastricht op het Vrijthof

 

 

 

Het Vrijthof opent op vrijdag 1 december om 12:00 uur. Hier word je ondergedompeld in al het moois wat de wereld te bieden heeft. Op de schaatsbaan geniet je van de winter met ‘schwung’! De pracht en praal bewonder je dit jaar vanuit het reuzenrad. Struin de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus

 

en proef, ruik en beleef de heerlijke kerstsfeer. Het Huis van de Kerstman biedt vanaf 8 december vertier voor alle leeftijden. Het Vrijthof wordt een heerlijk en bijzonder plekje dit jaar. Knusser, authentieker en vol bewondering. Eigenlijk heb je nog maar één wens. Samen nog zo’n dag!

Huis van de Kerstman

De Kerstman nodigt je tijdens Magisch Maastricht uit in zijn knusse huis op het sprankelende Vrijthof. Tot en met 1 januari 2018 kun je zelfs op de foto met Santa Claus! Neem een kijkje in zijn schatkamer en ontdek hoe hij en zijn elfjes wonen, werken en slapen.

De openingstijden

Het reuzenrad

Ga voor een magisch ritje in het reuzenrad dat dit jaar weer trots op het Vrijthof prijkt. Ervaar het sprookjesachtige uitzicht over het sprankelende Vrijthof en zie Maastricht van een heel ander perspectief. Tel jij alle magische lichtjes?

De openingstijden

Magisch Maastricht op het Vrijthof 2017 - 2018