Magisch Maastricht op het Vrijthof

 

 

Het Vrijthof, geen plek in Maastricht die meer kerstgevoel ademt dan dit bijzondere plein. Het reuzenrad prijkt hier trots en biedt je het meest romantische uitzicht over fonkelend Maastricht. Borrelen en locals ontmoeten doe je in de 'Almhütte" en je schaatstalent laat je op de overdekte schaatsbaan zien. 

Het houtvuur knispert, de Kerstman verwelkomt je met zijn warme glimlach. Ook dit jaar vind je op het magische Vrijthof weer dé magie die ons ieder jaar samenbrengt. Wie trakteer jij op deze onvergetelijke winterervaring?

Aankomst van de Kerstman

Jaarlijks verwelkomen we de Kerstman op feestelijke wijze. Tijdens zijn aankomst in Nederland begeleiden wij hem dit jaar op vrijdag 7 december, naar de plek waar hij tijdens Magisch Maastricht bezoek ontvangt: het charmante Vrijthof. Langs deze schitterende parade heet je hem welkom in de stad waar wij samen de winter vieren.

Kom je ook?

Het reuzenrad

Ga voor een magisch ritje in het reuzenrad dat dit jaar weer trots op het Vrijthof prijkt. Ervaar het sprookjesachtige uitzicht over het sprankelende Vrijthof en zie Maastricht van een heel ander perspectief. Tel jij alle magische lichtjes?

De openingstijden