Magisch Maastricht op het Vrijthof

 

 

Het Vrijthof, geen plek in Maastricht die meer kerstgevoel ademt dan dit bijzondere plein. Het reuzenrad prijkt hier trots en biedt je het meest romantische uitzicht over fonkelend Maastricht. Borrelen en locals ontmoeten doe je in de 'Almhütte" en je schaatstalent laat je op de overdekte schaatsbaan zien. 

Het houtvuur knispert, de Kerstman verwelkomt je met zijn warme glimlach. Ook dit jaar vind je op het magische Vrijthof weer dé magie die ons ieder jaar samenbrengt. Wie trakteer jij op deze onvergetelijke winterervaring?

Schaatsbaan

Zoals we van een magische winter verwachten, kun je komende decembermaand ook weer genieten van de schaatsbaan. Sprookjesachtige pirouettes maken of nog een beetje onwennig aan het ijs wennen... Het maakt allemaal niet uit, want Maastricht is hoe dan ook magisch!

De openingstijden

Het reuzenrad

Ga voor een magisch ritje in het reuzenrad dat dit jaar weer trots op het Vrijthof prijkt. Ervaar het sprookjesachtige uitzicht over het sprankelende Vrijthof en zie Maastricht van een heel ander perspectief. Tel jij alle magische lichtjes?

De openingstijden

Kerstmarkt Maastricht

Samen vier je de winter tijdens een wandeling over de kerstmarkt op het Vrijthof. Naast de kerstmarkt vind je het reuzenrad dat tot hoog in de wolken reikt, locals die samenkomen in de idyllische 'Almhütte' en een schaatsbaan waar de ene na de andere pirouette te bewonderen is. Op de kerstmarkt vind je de mooiste cadeaus voor elkaar. Wie verras jij? 

Dickens Village

Stap je mee in de wereld van Charles Dickens 'A Christmas Carol'? In dit kleine dorp op het Vrijthof vind je de echte ambachten, zoals een kaarsenmaker en tingieter. Ook koop je hier de heerlijkste streekproducten. Entree is gratis.