Kerstmarkt Maastricht

Op het Vrijthof vind je traditiegetrouw de kerstmarkt rondom de schaatsbaan. Ontdek hier in gezellige houten chalets oude ambachten als een kaarsenmaker, tingieter en streekproducten.

Shop de leukste kerstartikelen in Magic Christmas World en eindig je dag met een van de lekkernijen die horen bij een heuse kerstmarkt. 

Heerlijk slenteren over de kerstmarkt op het Vrijthof. Zo bezoek je niet alleen de kerstmarkt maar zie je meteen alles, want de markt is verspreid over het hele plein. Alle chalets zijn van hout en voorzien van prachtige guirlandes. Deze nostalgische uitstraling geeft je meteen het ultieme kerstgevoel!

Dickens Village

Stap je mee in de wereld van Charles Dickens 'A Christmas Carol'? In dit kleine dorp op het Vrijthof vind je de echte ambachten, zoals een kaarsenmaker en tingieter. Ook koop je hier de heerlijkste streekproducten. Entree is gratis. 

Magic Christmas World

Bij Kerst hoort shoppen! Struin bij Magic Christmas World uren rond op zoek naar het origineelste kerstcadeau. Wil je even een break van het shoppen? Geniet dan van Glühwein, poffertjes of warme chocolademelk bij de Winterlounge, Wintercafé of Spiegeltent.
Entree is gratis. 

Openingstijden

De kerstmarkt is tijdens Magisch Maastricht dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur geopend.
Er zijn afwijkende openingstijden rondom de feestdagen.

Bekijk alle openingstijden

Kerstmarkt op het Vrijthof - Magisch Maastricht 2017 2018