Highlights Magisch Maastricht

Nu de straten van Maastricht zo romantisch verlicht zijn, is het tijd om met volle teugen te genieten. Genieten van een betoverende dag in de stad. Op deze pagina vind je de highlights!

De Magische Lichtroute

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren.

Loop de route!

Schaatsbaan Vrijthof

Sprookjesachtige pirouettes maken of nog een beetje onwennig aan het ijs wennen... Het maakt allemaal niet uit, want Maastricht is hoe dan ook magisch!

Bekijk het hele Vrijthof

Kerstmarkt

Struin de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en proef, ruik en beleef de heerlijke kerstsfeer. Het Huis van de Kerstman biedt vanaf 8 december vertier voor alle leeftijden. 

Ontdek de kerstmarkt

Aankomst Kerstman

Op vrijdag 7 december komt de Kerstman aan in Nederland. Een feestelijke parade begeleid de Kerstman en zijn elfjes naar zijn huis op het Vrijthof. Daar zal hij de rest van de maand bezoekers op warme wijze begroeten voor een gemoedelijk onderonsje.

Kom je ook?