Top 5 Magisch Maastricht

De Magische Lichtroute

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren.

Loop de route!

Schaatsbaan Vrijthof

Sprookjesachtige pirouettes maken of nog een beetje onwennig aan het ijs wennen... Het maakt allemaal niet uit, want Maastricht is hoe dan ook magisch!

Bekijk het hele Vrijthof

Opening Magisch Cultuur Festival

Zaterdag 16 december om 17:30 uur op het Onze Lieve Vrouweplein
'Swining Christmas Sing-A-Long', onder begeleiding van 'Big Band Swing Design Maastricht'zal Leona Philippa, (TVOH 2012) samen met Erwin en Eric Jaspers het podium beklimmen. 

Lees meer

Kerstmarkt

Struin de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en proef, ruik en beleef de heerlijke kerstsfeer, maar bezoek ook het Huis van de Kerstman biedt vanaf 8 december vertier voor alle leeftijden. 

Ontdek de kerstmarkt

Aankomst Kerstman

Op vrijdag 8 december is de Kerstman weer gearriveerd in Maastricht. Rond 16.45 uur kwam de Polar Express aan op Centraal Station Maastricht. Vanuit daar nam de Kerstman plaats in zijn arrenslee om de tocht door de stad naar het Huis van de Kerstman te maken. Vanaf nu kun je hem bezoeken op het Vrijthof!

Bekijk de live opname