Ga naar inhoud

Highlights Magisch Maastricht

Nu de straten van Maastricht zo romantisch verlicht zijn, is het tijd om met volle teugen te genieten. Genieten van een betoverende dag in de stad. Naast Magisch Maastricht Vrijthof vind je deze maand in Maastricht nog veel meer leuke dingen om te zien en doen. Op deze pagina zie je de highlights!

Magische stadswandelingen

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren.

Loop de routes!

Winterwandeling met de gids!

Ga op pad met een officiële Maastricht Guide die je meeneemt op een sprookjesachtige wandeling. Een route met sprankelende lichtjes, mooi versierde straten en prachtige plekken in de stad. Maastricht is volledig in wintersferen. Geniet onderweg van een hartverwarmend drankje en ontdek de stad in een nieuw licht.

Ontdek de wandeling

Activiteiten en evenementen... - ...die je niet wilt missen!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *