Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Underdog?

SCHUNCK, Heerlen

Bij Curator voor een keer wordt een groep mensen uit de regio uitgenodigd, om hun eigen tentoonstelling in te richten met werken uit de collectie SCHUNCK.

Contact

Adres:
SCHUNCK
Bongerd 18
Heerlen
Plan je route
Afstand:

Zo krijgen ze enerzijds meer inzicht in het proces van cureren en selecteren – en alles wat daarbij komt kijken – en leren ze anderzijds d…

Zo krijgen ze enerzijds meer inzicht in het proces van cureren en selecteren – en alles wat daarbij komt kijken – en leren ze anderzijds de werken uit de collectie beter kennen. Na eerdere succesvolle edities met Parc Imstenrade (2020) en vorig jaar Vrie-Art, is het nu de beurt aan ‘PAND. ‘PAND is, zoals ze het zelf beschrijven, een kameleonachtige presentatie-instelling die zoekt naar alternatieve functies van ruimte binnen het stedelijk weefsel. Daarbij biedt ‘PAND jong talent in de vrije kunsten een podium en reageren ze op een leeglopende maar veelbelovende binnenstad van Heerlen. Een lokale creatieve club dus, waarvan een deel nu in de collectie SCHUNCK mag duiken. De tentoonstelling die door 'PAND werd gecureerd kreeg de titel Underdog?. Uit de collectie SCHUNCK is een selectie van kunstwerken gemaakt die verschillende vragen opriepen. Daar wordt bij deze tentoonstelling de focus op gelegd. Een collectietentoonstelling is volgens hen namelijk veel meer dan enkel het tonen van een gedeelte van de collectie.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *