Ga naar inhoud

Aachener Weihnachtsmarkt

markt, Aken

Tijdens de kerst kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden. Tientallen gezellige kraampjes met kerstversieringen, hapjes en drankjes. 

Kraampjes op de Aachener Weihnachtsmarkt
Wanneer je een kerstmarkt bezoekt in Duitsland, weet je zeker dat je een leuke tijd gaat beleven. Zo ook op de kerstmarkt in Aken. De Aachener Weihnachtsmarkt is een kerstmarkt die je absoluut een keer moet hebben bezocht. De markt staat gevuld leuke kraampjes waar je alles kunt krijgen. Denk aan heerlijke eetkraampjes, lekkere glühwein, echte kerstachtige snacks, maar ook souvenir kraampjes waar je onder andere delicatessen, sieraden en juwelen, kerstdecoratie en nog veel meer kunt krijgen.

Shoppen tijdens de Aachener Weihnachtsmarkt
Op de kerstmarkt slaag je altijd in het vinden van een leuk cadeau. Verder zijn ook de winkels in de stad langer en vaker open in deze periode. Zo zijn op 11 december de winkels geopend en op 17 december zijn de winkels tot 21:00 uur geopend. Mocht je even lekker willen kerstshoppen, dan moet je naar de Aachener Weihnachtsmarkt.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 23 december 2022 11.00 - 21.00 uur
  • Zondag 20 november: 18:00 uur - 21:00 uur
    Zaterdag 17 december (Late-Night-Shopping): 11:00 uur - 22:00 uur
    Vrijdag 23 december (laatste dag): 11.00 uur - 20.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *