Ga naar inhoud

Webshop Maastricht Visitor Center

Het mooiste souvenir uit Maastricht is natuurlijk de herinnering. Maar wil je iemand thuis verrassen met een écht leuk cadeautje uit Maastricht? Dan stellen we je graag voor aan onze webwinkel: rijkgevuld met de leukste Maastrichtse souvenirs. Het dialect is ons favoriet, dat zie je wel terug in het assortiment dialect-cadeautjes. Maar natuurlijk kun je in onze webwinkel ook terecht voor praktische zaken, zoals een wandel- of fietskaart, toeristische informatie of André Rieu merchandise. Online én in 't echt!

Sjiek & chic

Onze webshop zit bomvol dialectcadeaus, zoals het 'teske koffie' en 'eierdöpke'. Maar ook klassiekers zoals de 'Mestreecher Geis' vind je hier. Een bijzonder cadeau voor wanneer je écht het verschil wil maken. Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop. De producten worden tot aan je deur bezorgd of je pikt ze op in het monumentale dinghuis, waar het Maastricht Visitor Center gelegen is.

Snuffel eens rond
Mestreechter Geis Webshop Maastricht Teleurke Maastricht Webshop

Hey, dat is mijn lievelings! - favoriete producten uit onze webshop

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *