Landgoed Hof van Ulvend

Landgoed Hof van Ulvend is thuiskomen, in het Bourgondische land van Zuid-Limburg. Een luxe groepsaccommodatie in een stilte -en natuurgebied.  Het verblijf is gesitueerd langs een wandel -en fietsroutenetwerk. Vakantie vieren op Landgoed Hof van Ulvend is thuis komen op het Limburgse land. Een stap verwijdert van de Voerstreek, temidden van het fraaiste vijf sterren natuurgebied.

Exclusief en comfortabel op vakantie in een van de drie hoogwaardige landhuizen elk van 10 tot 22 personen, met de naam van Hof van Ulvend. Deze landhuizen zijn zowel gezamenlijk als apart te huur. Een toplocatie voor de mooiste wandelingen of fietsend langs panoramische uitzichten en vergezichten. Het Landhuis is uniek gelegen temidden van een betoverend en panoramisch uitzicht. Dit alles is te bewonderen vanuit de sfeervolle woonkamer die ook dienst kan doen als vergaderruimte. De woonkamer en keuken zijn van alle hedendaagse luxe en comfort voorzien. 

Kenmerken

Huisdieren

  • Huisdieren: Huisdieren niet toegestaan

Capaciteit

  • Aantal kamers: 9

Voorzieningen gehandicapten

  • Toelichting toegankelijkheid: Enkele slaapkamers zijn gelegen op de begane grond en daarmee ook zeer geschikt voor minder valide gasten.

Locatie

Neem alvast een kijkje