Ga naar inhoud

Philippe Thuriot (accordeon) | All the way Bach

Maastricht

‘All the way Bach’ is een verrassend programma als eerbetoon aan ‘s werelds grootste muzikale genie.

"All the way Bach" kan worden beschouwd als het magnum opus van Philippe Thuriot. Het vertegenwoordigt het hoogtepunt van zijn vier decennia durende ontdekkingsreis door een breed scala aan muziekgenres. Zijn muzikale reis beweegt als een slinger tussen klassieke muziek, hedendaagse barok en jazz.

Het maken van een keuze tussen deze stijlen zou voor Philippe neerkomen op zelfverloochening. In "All the way Bach" komen alle wegen van deze accordeonist samen. Thuriot laat zich inspireren door Bachs orkestrale werken, evenals door zijn preludes en fuga's voor klavecimbel. Delen uit de vioolsonates ondergaan een transformatie. Bachs composities worden tot op het bot ontleed. Ze worden als het ware X-rays. Vervolgens kleedt Philippe ze op zijn eigen unieke manier weer aan.

Wanneer

  • Zondag 14 januari 2024 om 11.30 uur

Prijzen

  • € 17,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *