Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Presentatie 'Buikgevoel' door AMBER Alert Europe

Binnenstad, Maastricht

In Nederland alleen raken gemiddeld elke dag 47 kinderen vermist. Een nieuw prentenboek van de Stichting AMBER Alert Europe leert kinderen op een positieve en speelse manier hoe zij zichzelf veilig kunnen houden tegen een vermissing.

Contact

Adres:
Boekhandel Dominicanen
Binnenstad
Dominicanerkerkstraat 1
6211 CP Maastricht
Plan je route
Afstand:

Het boek, 'Buikgevoel', verschijnt op 25 mei en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het leert kinderen vooral om te luisteren naar hun bui…

Het boek, 'Buikgevoel', verschijnt op 25 mei en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het leert kinderen vooral om te luisteren naar hun buikgevoel in situaties waarin zij zich ongemakkelijk of onveilig voelen. Op donderdag 1 juni presenteert AMBER Alert Europe het boek bij Boekhandel Dominicanen in combinatie met een leuke activiteit voor kinderen en een voorleesmoment. De opbrengst ervan gaat naar preventieprojecten voor kinderen in Nederland. Meer over 'Buikgevoel' 'Buikgevoel' is ontwikkeld door Stichting AMBER Alert Europe met de ondersteuning van een team van deskundigen, waaronder kinderpsychologen, gedragswetenschappers, kinderartsen, jeugdauteurs, illustratoren en vermissingsexperts van de politie. In 'Buikgevoel' gaat Haas samen met zijn vriendin Egel op avontuur in het bos, op zoek naar een mysterieus geluid dat alleen Haas kan horen. Onderweg komen ze nieuwe vrienden tegen en belanden ze in spannende situaties. Zullen Haas en Egel erin slagen om het geheim van het geluid te ontrafelen? Een prentenboek over vriendschap, moed en het volgen van je intuïtie. Meer over Stichting AMBER Alert Europe "Elk vermist kind is er één teveel. Daarom zet Stichting AMBER Alert Europe zich in heel Europa in om vermiste of ontvoerde kinderen weer veilig thuis te brengen. En dragen we bij aan de bescherming van kinderen tegen een vermissing, zowel online als offline. Want elk kind verdient het om veilig op te groeien. Bij Stichting AMBER Alert Europe richten we al onze activiteiten op het beschermen van kinderen tegen vermissing of ontvoering en het bijdragen aan de opsporing van vermiste of ontvoerde kinderen in Europa. We werken aan preventie- en bewustwordingscampagnes, verzorgen trainingen voor experts op het gebied van vermissingen, voorzien landen van AMBER Alert-systemen, voeren onderzoek uit en maken ons hard voor veranderingen in wet- en regelgeving die kinderen beter beschermen."

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *