Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

TEFAF Secret Music Sessions

Maastricht

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022, vindt er ’Secret Music Sessions’ plaats op buitenlocaties in de stad en in diverse galeries in de binnenstad van Maastricht.

Tijdens TEFAF kun je, tijdens het winkelen of bezoeken van culturele instellingen, genieten van verschillende optredens op buitenlocaties in de stad en in diverse galeries. De Secret Music Sessions zijn verspreid door het centrum in Maastricht en brengen zo tijdens het weekend iets meer ambiance op verschillende plekken. De muzikale amuses worden samengesteld door studenten van het Conservatorium in Maastricht, met name studenten van de Klasieke- en Jazzopleiding.

Veschillende artiesten zullen optreden, waaronder Giacomo en Gustavo duo, The Trio with Three People, Latin Duo, Triana y Luca, Dualistic, Kim Narim duo, Meridiano Trio, Sten Pelzer Trio, Pratick Baniya trio, Jonas Blume trio en Doré Quartet.

De concerten zullen te zien zijn bij

  • Mestreechter Geis
  • Kruising stokstraat met Plankstraat
  • Mosae Forum
  • Entre Deux / Dominicanen Kerk
  • Verschillende kunst galeries

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *