Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Krokusfestival

CCHA | Cultuurcentrum Hasselt, Hasselt

internationaal kunstenfestival voor jong publiek - 25ste editie!

Contact

Adres:
CCHA | Cultuurcentrum Hasselt
Kunstlaan 5
3500 Hasselt
Plan je route
Afstand:

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Krokusfestival is een avontuurlijk festival waar je nieuwe makers en nieuwe voorstellingen kan ontdekken. Het internationaal kunstenfestival voor jong publiek viert hun 25ste editie! 9 dagen lang, 7 premières, 12 Belgische premières, 200 activiteiten, workshops en expo’s. Ze presenteren dan ook premières van tout petit, 1000POOT-Produkties, hetpaleis en De Nwe Tijd, Jade Derudder en Elisabeth Claes, WIThWIT, Cie. Woest & Krokusfestival, Elize Rausch & David Jongen. kom en geniet!

Daarnaast valt er veel te ontdekken uit het buitenland met voorstellingen die nooit eerder in België vertoond werden: Akram Khan Company, Adrien M & Claire B, Cie Sylvain Huc, Het Houten Huis, Les Demains qui Chantent, la main d’oeuvres, Theater Artemis en NIE Theatre.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *