Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Joop Oonk / Misiconi | Tides

Maastricht

Installatie performance van Misiconi in samenwerking met en onder leiding van Joop Oonk, geïnspireerd door de schoonheid van natuur waarin dansers met en zonder een beperking je meevoeren naar een andere wereld.

Contact

Adres:
AINSI
Lage Kanaaldijk 112
6212 NA Maastricht
Plan je route
Afstand:

Laat je zintuigen prikkelen en geef je over aan de dansers, die je vergezellen op een reis door je eigen binnenwereld. Alles stroomt en is constant in beweging, maar als je een moment neemt voor verstilling en verwondering gaat er een nieuwe wereld voor je open. Neem plaats in de installatie en laat je onderdompelen in deze theatrale ervaring, of kijk toe vanaf de tribune en laat je meevoeren door de sferische klanken live gespeeld door muzikant Soheil Shayesteh.

De installatie performance TIDES gaat over hoe we als mens overrompeld kunnen worden door schoonheid die groter is dan onszelf. Hoe staan wij als mens in contact met onze innerlijke zelf en de natuur om ons heen en welke emoties kan die verbinding met de natuur bij ons opwekken? 
 
TIDES wordt mede mogelijk gemaakt door BNG Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Maastricht, Nederlandse Dansdagen.
 

Prijzen

  • € 7,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *