Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Les Pianos Folies | De nieuwe lichting

Maastricht

Ensembe “les Pianos Folies” is een brandnieuw kamermuziek-ensemble bestaande uit de beste studenten van het Conservatorium in Maastricht.

Contact

Adres:
Theater aan het Vrijthof
Vrijthof 47
6211 LE Maastricht
Plan je route
Afstand:

Doordat het ensemble uit elf leden bestaat, kan het gemakkelijk variëren in grootte, stijl, stemming en emotie afhankelijk van de omstandigheden. Moeiteloos combineert het Ensemble grootse kamermuziekwerken zoals Schuberts Octet of Glinka’s “Grand Sextet”, met intieme juweeltjes zoals bijvoorbeeld Brahms’ Hoorntrio.

Het bereik van de muziek uit verschillende tijden en plaatsen is zeer breed: van Mozart en Beethoven, naar Schubert, naar de romantiek van Brahms, en de Russische ziel van Tchaikovsky, tot werken uit de 20e eeuw van Richard Strauss, Jean Françaix en zelfs Astor Piazolla. Het ensemble garandeert het publiek zeer diverse concerten van hoge kwaliteit, waarin de strijkers hun klanken laten samenvloeien met twee pianisten en verschillende blazers. Het ensemble word gecoacht door de vermaarde pianist en inspirerende kamermuziek-docent Anastasia Safonova. In mei 2023 zal het Ensemble concerten geven op een Frankrijks beroemdste kamermuziekfestivals “Les Pianos Folies”.   

Prijzen

  • € 17,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *