Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Bas Birker | BELG: Tegen wil en drank

Maastricht

Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land.

Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. Hij besloot om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem én een carrière tot gevolg. Een Antwerps lief, een Belgisch paspoort en een perfect tweetalig kind verder, trekt Bas voor één keer terug naar zijn geboorteland om verslag uit te brengen. Hoeveel liefde hij ook voelt voor stoofvlees met frietjes en Belgische kunstschilders, de helft van de tijd is de haat voor zijn nieuwe vaderland groter. BELG is een hommage aan Nederlands geregel en Belgisch ‘gefoefel’. Volgens zijn paspoort is Bas een Belg. Tegen wil en drank.

Prijzen

  • € 16,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *