Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Lunch Concerts in FASoS

Faculty of Arts and Social Science (FASoS), Maastricht

Tijdens het academiejaar 2022-2023 kun je één keer per maand gratis genieten van korte concerten met klassieke muziek in de collegezaal "Turnzaal" van FASoS.

Contact

Adres:
Faculty of Arts and Social Science (FASoS)
Grote Gracht 90
Maastricht
Plan je route
Afstand:

Neem wat tijd voor jezelf en stap uit je routine van studie en werk. Kom en geef jezelf de kans om te genieten van een grote verscheidenheid aan klassieke muziek, van de bestsellers van de klassieke muziek tot verborgen juweeltjes die niet zo bekend zijn maar die het helemaal waard zijn om aandacht aan te besteden.  
 Deze concertreeks is voor iedereen, van muziekliefhebbers tot zij die niet zo vertrouwd zijn met klassieke muziek of die het gewoon willen ontdekken. 
 Om January 26 ontdekt u de levendige en rijke klank van het Doré strijkkwartet. Zij brengen contrasterende en energieke muziek van de Duitse componisten Beethoven, Mendelssohn en Webern.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *