(R)Evolutie


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

De dystopische filmkomedie (R)Evolutie van Toneelgroep Maastricht, Pupkin en NTR is vanaf 18 november te zien in de Nederlandse filmhuizen. De première vindt plaats in Lumière Maastricht. (R)Evolutie is het filmregiedebuut van Servé Hermans, artistiek leider Toneelgroep Maastricht. De rollen worden gespeeld door Angela Schijf, Bruno Vanden Broecke, Anniek Pheifer, Jouman Fattal, Michel Sluysmans, Michiel Blankwaardt, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Wielkens en Porgy Franssen.

(R)Evolutie speelt zich af in de nabije toekomst waarin kunstmatige intelligentie vanzelfsprekend is. Eddy Terstall heeft de gelijknamige tekst van de Duitse schrijvers Yael Ronen en Dimitrij Schaad bewerkt. Zij lieten zich inspireren door de drie bestsellers van futuroloog Yuval Noah Harari: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21e eeuw. De opnames vonden plaats in Maastricht en omgeving

Wanneer

  • dagelijks t/m 8 december 2021

Prijzen

  • € 9,80

Locatie