Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Tour de Dumoulin


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

De tweede editie van Tour de Dumoulin vindt plaats in het centrum van Maastricht. Kennismaking, beleving en uitdaging staat centraal tijdens deze editie.

Tour de Dumoulin bestaat uit verschillende onderdelen. Er is een speciaal jeugdprogramma voor kinderen tot en met 14 jaar. Er is een toertocht over de uitdagende trainingsroutes van Tom vanaf 15 jaar. Deelnemers kunnen kiezen uit 75 kilometer, 125 kilometer of 175 kilometer door onder andere Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek. Er is tevens een wielerdorp op de markt van Maastricht met verschillende activiteiten waaronder, het podium, de teambus en een eventuele sportmaaltijd na afloop van de inspanningen. Kortom, een dag vol met leuke en sportieve activiteiten voor jong en oud! 

De avond voor het evenement is er een echt wielercafé! 

Wanneer

  • zondag 3 oktober 2021

Prijzen

  • Gratis Jeugdprogramma t/m 14 jaar
  • Gratis Wielerdorp
  • € 29,50 Toertocht 75 kilometer, 125 kilometer en 175 kilometer (vanaf 15 jaar). Inclusief startbewijs, routebeschrijving, pastamaaltijd, koffie, vlaai, sportvoeding en -drank, stuurbordje, verzorgingsposten, toegang tot het wielerdorp en meer.

Locatie