Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Diamond Baritones

Maastricht

The Diamond Baritones bestaat uit Jop van Gennip en de Amerikanen Galen Dole en Kyle Bejnerowicz . Zij hebben de koppen en de zangstemmen bij elkaar gestoken en komen nu met hun eerste gezamenlijke concert.

De drie baritons kennen elkaar van hun optredens met Opera Zuid en André Rieu in de zomer van 2022 op het Vrijthof. Hun stemmen pasten daar zo goed bij elkaar, dat al snel besloten werd een aantal nummers uit te zoeken waarin hun kwaliteiten goed tot hun recht komen. Inmiddels staan er nu twee volledige concerten op stapel in Nederland en komen de aanvragen vanuit het buitenland binnen. 

Valentijnsconcert
The Diamond Baritones nemen u mee op een liefdevolle en verrassende muzikale reis. Een verfrissend programma met onder andere: Bizet, Bernstein & Rossini. Maar ook muziek die u niet direct zult verwachten bij drie klassiek geschoolde zangers. De heren brengen naast het klassieke opera, operette en musical repertoire ook stukken van bijvoorbeeld Boudewijn de Groot en Queen. Dit alles in een spectaculair theatraal programma met achtergrond informatie over de muziek en de zangers zelf.

Prijzen

  • € 17,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *