Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Wandelcursus 'Wandel jezelf Positief Gezond het nieuwe jaar in'

Céramique, Maastricht

In deze wandelcursus gaan we samen de natuur in.

Contact

Adres:
Centre Céramique
Céramique
Avenue Céramique 50
6211 KV Maastricht
Plan je route
Afstand:

Tijdens drie wandelingen van elk maximaal 2 uur gaan we in kleine groepjes (maximaal 8 personen) aan de slag met zelfreflectie op jouw positie…

Tijdens drie wandelingen van elk maximaal 2 uur gaan we in kleine groepjes (maximaal 8 personen) aan de slag met zelfreflectie op jouw positieve gezondheid. Dit doe je onder begeleiding van een ervaren wandelcoach: Paula Langen. Het gaat er niet om dat we in stevig tempo zoveel mogelijk kilometers achter ons laten. We komen zeker in beweging in de natuur, maar wandelen is slechts het middel en niet het doel. We gebruiken de natuur als inspiratiebron voor jouw eigen ontwikkelproces in je Positieve Gezondheid. Aan de hand van het door jou ingevulde spinnenweb (voorafgaand krijg je dit opgestuurd) gaan we samen al wandelend kennismaken, ontdekken hoe het met jou gaat en ervaringen delen met de andere deelnemers. Vanuit je veerkracht ga je aan de slag met ontwikkelacties op gebieden benoemd in het spinnenweb. Tijdens elke wandeling komen twee thema’s van Positieve Gezondheid aan bod. Lichaamsfuncties – Mentaal Welbevinden – Zingeving – Kwaliteit van leven – Meedoen – Dagelijks functioneren. Het betreft een leerzaam bewustzijnstraject en is dus veel meer dan wandelen alleen. Sterker nog, we zullen juist ook veel stilstaan, letterlijk en figuurlijk. We gaan elkaar ontmoeten, we gaan samen op pad.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *