Ga naar inhoud

philharmonie zuidnederland | Genieten met al je zintuigen

Maastricht

Laat je omarmen door de klank van een vol symfonieorkest. Beleef samen met chef-dirigent Duncan Ward de opwindende kracht van Beethoven en de ruime adem van Brahms.

De hartslag van de pauken en de dramatische strijkersmelodie waarmee zijn Eerste symfonie opent, zijn het begin van een reis door diepe gevoelens en weidse muzikale vergezichten. Ward verheugt zich op de hernieuwde samenwerking met Cédric Tiberghien. ‘Hij liet de piano flonkeren’, schreef de Volkskrant opgetogen na Tiberghiens onvergetelijke uitvoering van Ravels Pianoconcert bij het inauguratieconcert van chef-dirigent Duncan Ward. Nu daagt de Franse meesterpianist zichzelf uit met de capricieuze Burlesque van Strauss, een pianoconcert dat geen pianoconcert mocht heten, vol virtuoze capriolen en melancholieke melodieën van de meesterverteller van de romantiek.

Wanneer

  • Zaterdag 7 oktober 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • van € 30,00 tot € 52,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *