Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

PYURE: ‘De Ultieme Versiertruc’

Maastricht

‘De ultieme versiertruc’ is het tweede muzikale theaterprogramma van PYURE Jos van Rens.

Contact

Adres:
Pesthuys Podium
Vijf Koppen 1
6211 JS Maastricht
Plan je route
Afstand:

Als zanger, gitarist & kleinkunstenaar is Jos sinds 2005 muzikaal onderweg. In 2015 startte hij PYURE-music, een muzikaal concept waarbij hij met verschillende talentvolle muzikanten samenwerkt.

Speciaal voor de Boekenweek 2022 schreef Jos zijn muzikale theaterprogramma; ‘Mijn eerste Liefde’. Dit programma gr…

Als zanger, gitarist & kleinkunstenaar is Jos sinds 2005 muzikaal onderweg. In 2015 startte hij PYURE-music, een muzikaal concept waarbij hij met verschillende talentvolle muzikanten samenwerkt.

Speciaal voor de Boekenweek 2022 schreef Jos zijn muzikale theaterprogramma; ‘Mijn eerste Liefde’. Dit programma groeide uit naar het huidige programma ‘de ultieme versiertruc’. Jos: het is een semi biografisch programma geworden over op hol slaande harten en soms en uiteindelijk in alle tederheid breken. Over tranen die lachen van geluk en huilen van verdriet. Dat heerlijke gevoel van vlinders in je buik en lood in je schoenen. Het bedwelmend gevoel van verliefd zijn en alléén maar bij je lief willen zijn. Met eigen composities, passende arrangementen van parels uit de popmuziek en intuïtieve vertelsels. Songs zacht als dons en helder als zwart ijs met zang en gitaren. Zoals een theaterprogrammeur eerder zei; meer hoeft het niet te zijn! Zo mooi…

Ook benieuwd naar de rode draad in het programma? Wie is de versierder en wie de versierde? Voor nu een vraag en straks een weet. Ja of nee? Laat je liefdevol verrassen.

Prijzen

  • € 12,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *