Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Opera Zuid | Het Lijflied (6+)

Studio Opera Zuid, Maastricht

In Het Lijflied komt Ina in haar eigen lichaam terecht en ontdekt ze het wonderbaarlijke klankuniversum dat haar organen maken.

Contact

Adres:
Studio Opera Zuid
Malpertuisplein 60
6217 CD Maastricht
Plan je route
Afstand:

Van het borrelen van haar maag, het kloppen van haar verliefde hart tot het pruttelen van haar darmen. Hoofd en hart gaan met elkaar in duet, en zelfs een zingende drol speelt een rol. Ina ziet hoe haar voedsel verteerd wordt, hoe haar organen samenwerken en hoe ze een aanval van virussen kan verslaan. Ze leert veel over haar lichaam, maar vooral veel over zichzelf. Regisseur Alma Terrasse: ‘Ik hoop dat kinderen in Het Lijflied ontdekken hoe rijk en wonderlijk hun innerlijke wereld is, waarin alles met elkaar in verbinding staat.’

Het Lijflied is een coproductie van Opera Zuid, De Nationale Opera en November Music, en is mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en Kunstloc Brabant.

Prijzen

  • € 13,50 Kinderen € 9,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *