Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Sushi Festival JOY is een nieuw Asian streetfood festival, waarin een centrale rol voor de Japanse keuken is weggelegd. Tientallen foodtrucks bieden niet alleen een grote verscheidenheid aan heerlijke Sushi, maar ook een ruime keuze aan andere populaire en minder bekende streetfood zoals trendy Poké Bowls, gestoomde Bao Buns, verse spring rolls en verfrissende ijsrolletjes. 

Naast geurige gerechten en verrassende smaken zorgt Festival JOY ook voor vertier met een ‘Japanse’ twist; een karaoke hotel, verschillende sushiworkshops, een game room, ontspanningsmassages en een DJ die de avond muzikaal afsluit. Voor de kleinste festivalgasten is er een special kinderprogramma opgesteld, met kookworkshops, knutselactiviteiten, theater en spellen als mikado en sumo-worstelen.

Sushi Festival JOY kenmerkt zich door de typische levendigheid en vrolijke activiteiten, geïnspireerd op Aziatische marktjes en drukke straten vol geurige stalletjes. Trakteer jezelf op een smakelijke ontdekkingsreis en waan je een weekend lang in New Tokio. 

Prijzen

  • Gratis - Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig € 2,50 voor jouw festivalglas.

Locatie

Neem alvast een kijkje