Ga naar inhoud

Goodbye to Love

Maastricht

De tentoonstelling Goodbye to Love (Conversation of all those whose lips are sealed) is gewijd aan de wijze waarop mensen verdwalen in onze wereld, op drift raken met hun herinneringen, zoeken naar ankers, omgaan met eenzaamheid en verlangen naar troost.

De Koreaanse kunstenaar Hyesoo Park (Seoul, KR, 1974) onderzoekt al jaren de complexe tegenstelling die Koreanen voelen tussen enerzijds de druk om carrière te maken en aanzien te verwerven en anderzijds het hebben van een bevredigend persoonlijk leven. Parks werk gaat vaak over emoties en vooral over het maskeren daarvan. De tentoonstelling toont haar werk Our Joyful Young Days (2022) waarin de kunstenaar gepensioneerde fabrieksarbeiders interviewt over hun eerste liefdes. Voor Marres bereidt Hyesoo Park momenteel een nieuw installatiewerk voor dat bestaat uit verhalen, memorabilia en gefilmde interviews over de liefde, geoogst in de regio Limburg. Hiervoor ontwikkelde ze de website goodbye2love.com waar je je verhaal of memoribilia kunt delen.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 1 oktober 2023 t/m 7 januari 2024

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *