Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Funky Familia Club Night

Maastricht

Maak je klaar, want FUNKY FAMILIA komt naar THE NIGHT LOFT in Maastricht voor de aftrap van hun nu al epische, legendarische en historische “FUNKY FAMILIA CLUB AVOND". Een evenement waar je zeker geen spijt van krijgt!

Contact

Adres:
Ezelmarkt 15
6211 LJ Maastricht
Plan je route
Afstand:

FUNKY FAMILIA CLUB NIGHT wordt gehost door natuurlijk FUNKY FAMILIA, bekend om hun energieke back2back DJ-sets. Ze zullen ook enkele speciale gast-dj's meenemen voor een avond die je niet snel zult vergeten (of in ieder geval een avond die je een aantal epische verhalen zal geven om aan je vrienden te vertellen). En laten we de warme, inclusieve sfeer niet vergeten waar FUNKY FAMILIA bekend om staat. Dus trek je sneakers aan, pak een drankje en bereid je voor op FUNKY FAMILIA en hun vrienden voor een onvergetelijke avond!

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *