Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Christmas with the Diamond Baritones and Friends

Maastricht

Het is vier nachten voor Kerstmis, en door heel Maastricht weerklinken de betoverende klanken van The Diamond Baritones uit de Lutherse kerk

Jop van Gennip, Kyle Bejnerowicz en Galen Dole vormen The Diamond Baritones, met ervaring in prestigieuze operahuizen in Europa en Amerika. Hun samenwerking begon bij de Vrijthofconcerten van André Rieu in 2022, waar ze deel uitmaakten van het immense mannenkoor. Na een succesvol uitverkocht concert in Theater het Vrijthof vorig jaar, hebben ze in minder dan een jaar tijd meer dan honderd concerten op de planning staan.

'The Diamonds' brengen een spectaculaire kerstshow, waarin de mooiste kerstmuziek tot leven komt, verrijkt met prachtige verhalen en met speciale gasten zoals Bibi Ortjens, Anouk van Duifhuizen en Sophie Collin.

Mis deze kans niet om de magie van The Diamond Baritones live te ervaren. Boek nu uw kaarten voor een onvergetelijke avond vol muziek en betovering!

Prijzen

  • € 23,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *