Claudia de Breij | Oudejaarsconference 2022

Maastricht

Claudia de Breij doet het weer! Na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt de cabaretière en presentatrice terug met haar derde Oudejaarsconference.

Claudia de Breij doet het weer! Na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt de cabaretière en presentatrice terug met haar derde Oudejaarsconference. De Breij is tot op heden nog steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference heeft  mogen presenteren. 

Oudejaarsconference
Elk jaar worden er verschillende cabaretiers gekozen om terug te blikken op het jaar met een Oudejaar…

Claudia de Breij doet het weer! Na twee succesvolle edities in 2016 en 2019 komt de cabaretière en presentatrice terug met haar derde Oudejaarsconference. De Breij is tot op heden nog steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference heeft  mogen presenteren. 

Oudejaarsconference
Elk jaar worden er verschillende cabaretiers gekozen om terug te blikken op het jaar met een Oudejaarsconference. In 2016 was Claudia de Breij de eerste cabaretière wier Oudejaarsconference live op de nationale televisie werd uitgezonden. Zij trad daarmee in de voetsporen van Wim Kan, Youp van ’t Hek en Theo Maassen. In 2019 mocht ze opnieuw de Oudejaarsconference verzorgen. Dat werd een hoogtepunt in haar carrière. “Het feit dat ze voor de derde keer de nationale Oudejaarsconference gaat doen, zegt veel over het grote vakmanschap van Claudia. Zij weet met groot gevoel voor taal en muziek op bijzondere wijze de gebeurtenissen in een jaar te duiden en samen te brengen. Na de reeks uitverkochte voorstellingen van haar bejubelde programma Nu zijn wij als theater trots dat we Claudia mogen ontvangen met de Oudejaarsconference 2022.” Aldus Peter Noten, programmeur bij Theater aan het Vrijthof.

Over Claudia de Breij
Utrechtse cabaretière en presentatrice Claudia de Breij maakt theater, muziek, boeken, televisie en heeft haar eigen impresariaat, Breijwerk. Eerder speelde ze op verschillende momenten haar voorstelling Nu in Theater aan het Vrijthof. Deze werd elke keer uitverkocht. Momenteel werkt ze aan haar familievoorstelling 'Hier Ben Ik'.

Wanneer

  • dagelijks vanaf 30 november 2022 t/m 3 december 2022om 20.00 uur

Prijzen

  • STERRANG € 34
    RANG 1 € 29

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *