Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Steef de Jong en Louis van Beek | Bloemenduel


I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Louis van Beek (King Lear) en Steef de Jong (SISI BOY) schreven Bloemenduel, een groots opgezette operette met vier hoofdrollen, acht bijrollen, een koor en muziek voor een groot orkest. Alles bij elkaar voor een man of 80. Of eigenlijk een vrouw of 80, want ze schreven Bloemenduel voor een ‘all female cast’. Het testpubliek waar ze de operette aan presenteerden reageerde zo enthousiast dat ze besloten om er de theaters mee in te gaan. Gewoon met z’n tweeën. Het resultaat is Bloemenduel, een all female cast operette (voor twee heren). In het Parijs van 189…

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is dit evenement geannuleerd. Kijk voor de actuele informatie over dit evenement op de website van de organisator.

Louis van Beek (King Lear) en Steef de Jong (SISI BOY) schreven Bloemenduel, een groots opgezette operette met vier hoofdrollen, acht bijrollen, een koor en muziek voor een groot orkest. Alles bij elkaar voor een man of 80. Of eigenlijk een vrouw of 80, want ze schreven Bloemenduel voor een ‘all female cast’. Het testpubliek waar ze de operette aan presenteerden reageerde zo enthousiast dat ze besloten om er de theaters mee in te gaan. Gewoon met z’n tweeën. Het resultaat is Bloemenduel, een all female cast operette (voor twee heren). In het Parijs van 1892 wordt de prinses en gravin gevraagd om de bloemstukken te arrangeren voor een tentoonstelling. De prettige samenwerking loopt echter al snel stuk op een meningsverschil en ontaardt in een ruzie die zo hoog oploopt dat ze elkaar uitdagen voor een duel.

Prijzen

  • € 16,00

Locatie