Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Intimate Geographies


Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Tijdens Intimate Geographies bewoont een kunstenaarskoppel Marres. Sporadisch verschijnt dit duo in de huiselijke omgeving waarin het kunstcentrum is omgetoverd; je zou ze zomaar kunnen aanzien voor bezoekers. De onhandigheid van hun handelingen en gedrag doet hun aanwezigheid opvallen. Wat is het doel van hun raadselachtige rituelen?

In de kamers van Marres presenteert Intimate Geographies verschillende omgevingen, waaronder een woonkamer waar de kunstenaars een alledaagse discussie voeren op een bank die uitkijkt op een merkwaardig golvend tapijt en een eetkamer waar ze samen lunchen, omringd door geborduurde gordijnen uit een andere tijd en ruimte. 

Intimate Geographies, van de Libanese kunstenaars Charbel-joseph H. Boutros en Stéphanie Saadé, reflecteert op de complexiteit van het ontwikkelen van tentoonstellingen in een complexe en fragiele kunstwereld.  

Prijzen

  • Regulier€ 10,00
  • Studenten€ 0,00

Locatie