Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

LenteMagie: vertelevenement voor kleuters en leerlingen basisonderwijs

Kasteel Alden Biesen, Bilzen

Het prille begin van de lente vieren we in Alden Biesen met een vleugje Magie. Tijd voor een nieuw seizoen vol frisse verhalen.

Contact

Adres:
Kasteel Alden Biesen
Kasteelstraat 6
3740 Bilzen
Plan je route
Afstand:

 Ben je op zoek naar een leuke uitstap met je klas? Dan is LenteMagie misschien wat je zoekt. Dit vertelevenement voor kleuters en leerlingen…

 Ben je op zoek naar een leuke uitstap met je klas? Dan is LenteMagie misschien wat je zoekt. Dit vertelevenement voor kleuters en leerlingen basisonderwijs biedt een ruime keuze uit prachtige voorstellingen. Deze vertelvoorstellingen duren 40 à 50 minuten en brengen thema’s die nauw aansluiten bij de leefwereld van onze jonge bezoekers. Wat mag je verwachten? Een kleurrijk LenteMagie! Vertellers willen niets liever dan verhalen delen…naar goede gewoonte is voor elk wat wils. Een leuke selectie vertellers uit Vlaanderen en Nederland brengt opnieuw een ijzersterk gamma aan vertelvoorstellingen. Voor kleuters staan er enkele prachtige bekende en minder bekende vertellingen op het programma…zo komt Pinokkio aankloppen en maakt Rupsje Nooitgenoeg zijn opwachting...maar er is meer, succes verzekerd!. Dit jaar verwelkomen we trouwens opnieuw onze allerjongste kleuters. Maar ook voor de leerlingen uit het basisonderwijs hebben we enkele prachtige voorstellingen in petto. Met een flink aanbod zelfgeschreven verhalen, bewerkte verhalen van bekende auteurs zoals Astrid Lindgrens ‘Ronja, de Roversdochter’, visuele voorstellingen waarbij je je bij de Inuit op Groenland waant, verhalen met een actuele toets die je vertellen dat epidemieën van alle tijden zijn, is er ook dit jaar heel wat ruimte voor variatie. Net als voorheen kan je kiezen uit voorstellingen voor kleuters en alle graden van het basisonderwijs (zie verder voor info over de vertellers). Elke dag zijn er maximum drie vertelsessies. Tijdens iedere sessie zijn er telkens ongeveer 6 à 7 vertellers gelijktijdig aan het werk in de verschillende zalen van ons domein. 

Prijzen

  • € 4,00 4 € per leerling 1e voorstelling / 3,50 € voor elke volgende. Leerkrachten gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *