Het Reis Bureau Europa

Maastricht

Het Reis Bureau is niet alleen een expositie waarin de thematiek van het reizen en het toerisme, alsook stilte en thuisblijven, centraal staan, maar ook een aanmoediging aan de bezoeker om zelf op verkenning te gaan.

Het Reis Bureau is niet alleen een expositie waarin de thematiek van het reizen en het toerisme, alsook stilte en thuisblijven, centraal staan, met boeiende installaties en foto-tentoonstellingen, maar ook een aanmoediging aan de bezoeker om zelf op verkenningstocht te gaan. En dat hoeft helemaal niet zo ver te zijn. Tijdens het Reis Bureau brengt Bureau Europa daarom een database samen van wandelingen, fietstochten en excursies in de Euregio die met architectuur, stedenbouw, vormgeving en het landschap te maken hebben. 

Het Reis Bureau Europa zal uit twee blokken bestaan, van 2 september tot en met 9 oktober en van 15 oktober tot en met 20 november. Beide blokken zullen kleinere tentoonstellingen en installaties hebben. 

Wanneer

  • elke woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 20 november 202212.00 - 17.00 uur

Prijzen

  • € 7,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *