Ga naar inhoud

Speurtocht STEP Maastricht

Maastricht

Ben jij een echte speurneus? Probeer dan eens onze STAPPtocht!

Ben jij een echte speurneus? Probeer dan eens onze STAPPtocht! STEP Maastricht heeft een unieke speurtocht ontwikkeld. Tijdens deze speurtocht ontdek je Maastricht op een step via een App op jouw telefoon. In deze speurtocht kom je langs verschillende bekende en onbekende bezienswaardigheden. Op deze mooie locaties beantwoord je vragen die met de omgeving te maken hebben. De STAPPtocht is gezond, leuk en uitermate geschikt als uitje voor jouw gezin of team! De steptocht duurt ongeveer 3 uur en onderweg kom je langs leuke plekjes voor een lunch of borrel.

Daarnaast is het ook mogelijk om enkel een step te huren of een step te combineren met bijvoorbeeld koffie met échte Limburgse vlaai of een Wine-to-Go.
Vanaf onze locatie step je binnen 10 minuten langs de Maas naar het prachtige centrum van Maastricht. Jouw auto parkeer je helemaal gratis bij ons voor de deur. Huur een step via STEP Maastricht en geniet!

Wanneer

  • Dagelijks t/m 1 maart 2023
  • Duur: 3 à 4 uur (excl. pauze)

Prijzen

  • Regulier€ 10,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *