Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

SCHULD | Toneelgroep Maastricht

Maastricht

Een onmogelijke worsteling tussen verleden en toekomst.

Contact

Adres:
De Bordenhal
Plein 1992 15
6221 JP Maastricht
Plan je route
Afstand:

Geïnspireerd op de boeken Het vergeten volkIk zal de laatste zijn en door het legendarische stuk Branden van Wajdi Mouawad, vertelt Schuld het op waarheid gebaseerde verhaal van Aryen; een Jezidische vrouw die na haar ontsnapping van IS hier in Nederland een nieuw leven heeft opgebouwd. 

Maar dan maakt een absurde ontmoeting met haar verkrachter in de Albert Heijn alles los en dwingt haar tot handelen. Hoe loopt zo iemand hier gewoon vrij rond? Wanneer niemand haar gelooft, is ze genoodzaakt het lot in eigen handen te nemen. Is wraak hier gerechtvaardigd om geweld te stoppen? Of stopt het geweld bij jezelf?

Schuld is een mix van waargebeurde verhalen en de verbeeldingskracht van de makers. Het kleurrijke ensemble neemt de kijker mee in een verstikkende en confronterende vertelling over oorlog, vrijheid en wat schuld betekent in een wereld die geen schuld bekent. 

Prijzen

  • € 16,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *