Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Echt? Een opera!

Maastricht

Wat is nou eigenlijk écht een opera?

Contact

AINSI
Lage Kanaaldijk 112
6212 NA Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Boek je ticket

En wat is er nog écht in een tijd van AutoTune, plastische chirurgie en ChatGPT? Waarom zou je überhaupt echt willen zijn? Is nep niet net zo echt als echt? In Echt? Een opera! gaan twee operazangers op zoek naar antwoorden, op zoek naar een échte opera. Deze unieke pocket-opera is een volledig nieuwe muziektheatervoorstelling met hedendaagse thematiek, maar in de stijl van een échte ‘ouderwetse’ opera. Voor zowel operaliefhebbers als voor operahaters!

Spel/Zang: Veerle Sanders en Arjan Lienaerts Regie en script: Florian Slangen Muziek: Arjan Lienaerts Piano: Eline van Vroonhoven Cello: Petronella Torin Campagnebeeld: Jostijn Ligtvoet Vormgeving: Marieke Smits Marketing en PR: Imke Muriel Met dank aan: Makersfonds Gemeente Tilburg en KunstLoc Brabant

Prijzen

  • € 18,50

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *