Ga naar inhoud

SPOT ON! Maastricht | Lichtkunstwerk

Maastricht

De stichting Brugwachtershuisjes organiseert ter gelegenheid van haar 10-jarig bestaan in 12 steden verspreid over het land het project 'SPOT ON! brugwachtershuisjes'.

Contact

Adres:
Sint Servaasbrug
Sint Servaasbrug
6221 ES Maastricht
Plan je route
Afstand:

Een poëtisch en magisch lichtkunstwerk. Een centraal onderdeel van het lichtkunstwerk is een dichtregel (nog even geheim!) welke van toepassing is op het brugwachtershuisje op de Sint Servaasbrug. Met het kunstwerk wordt zichtbaar gemaakt wat het brugwachtershuisje voor bewoners en voorbijgangers in Maastricht betekent. Op basis van deze dichtregel en de architectuur van het huisje, zal er een theatrale belichten ontworpen worden die in de avonduren en vroege ochtend zichtbaar zal zijn.

In Maastricht werkt de stichting samen met dichter Maarten van den Berg en lichtkunstenaar Marco Broeders (co2RO). De lichtkunstwerken worden onder begeleiding van Motership uitgevoerd.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 14 december 2022 t/m 30 december 2022
  • Avonduren en vroege ochtend.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *