Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Midzomernachtsdroom

Maastricht

Theater Oostpool, Introdans en symfonieorkest Phion nemen je mee in de origineelste Shakespeare die je ooit hebt gezien.

Met meer dan 35 performers op het toneel kun je rekenen op een avond vol kleur, uitbundigheid en humor. En dat alles in een nieuwe, moderne bewerking in de taal van nu.

De romantische komedie Midzomernachtsdroom speelt zich af in het Athene van de 17e eeuw, waar het leven draait om productiviteit. Er geldt al dertig jaar een slaapverbod. Op zoek naar vrijheid en intimiteit vluchten vier jonge geliefden het bos in. Daar vallen zij voor de eerste keer in slaap. Omringd door mythische boswezens en een club toneelspelers, geven ze zich over aan de bedwelmende krachten van de verbeelding, het leven en de liefde.

Of je nou een ervaren Shakespeare bezoeker bent of juist voor de eerste keer in een theater komt, Midzomernachtsdroom is een belevenis die je niet wil missen!

Regie: Daria Bukvić – Tekst: Vera Morina

Prijzen

  • van € 40,00 tot € 45,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *