Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Richard Groenendijk | Voor iedereen beter

Maastricht

Richard Groenendijk is vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show: Voor iedereen beter. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn.

Meer dan tweehonderd keer speelde Richard Groenendijk zijn vorige theatervoorstelling Om Alles! in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen op, maar ook een nominatie voor de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Na een sabbatical van een jaar kreeg hij van Corona nóg een jaar vrij, maar nu is Richard Groenendijk vol inspiratie terug in het theater met een gloednieuwe show: Voor iedereen beter. Het wordt wederom een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard Groenendijk wel. Dus kom van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Prijzen

  • € 26,00

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *